Cine suntem?

din spatele cortinei

CUM AM ÎNCEPUT

Începutul nostru în industia de telecomunicații a început acum mai bine de 15 ani. Am investit timp și resurse în a deveni mai buni pe zi ce trece și tindem spre a ajunge cei mai buni! Știm că avem o cale lungă prin care să dovedim eficiența de neegalat a serviciilor noastre, însă avem încredere în echipa de profesioniști certificați pe care am format-o și în abilitățile fiecăruia în parte.

Pentru că vrem să ajungem în top, vom lucra de două ori mai mult să câștigam încrederea clienților noștri implicandu-i în dezvoltarea noastră. Motiv pentru care suntem deschiși oricărui feedback atât intern cât și extern!

Suntem aici pentru voi 24/7, lucru pe care nu îl vom schimba odată ajunși, cu ajutorul vostru, acolo unde ne dorim!

SERVICII MARCA AIRBYTES

CE OFERIM

Suntem cu toții de acord cu faptul că o companie funcționează în momentul în care comunicarea este pusă pe prim-plan, atât cea între departamente cât și cea între companie și client. De-a lungul timpului am căutat și am testat cele mai bune variante de soluții VoIP, Cloud și Internet pe care acum le oferim cu încredere companiilor cu care colaborăm.

SERVICII VoIP

Serviciile de voce digitale (VoIP – Voice over IP) sunt recunoscute pentru conectarea apelurilor telefonice prin intermediul internetului. Această tehnologie a avansat de la an la an și la fel am făcut și noi, la Airbytes.

Plasarea sau primirea apelurilor telefonice, ascultarea mesajelor vocale, transferul apelurilor și restul functillor relevante pot părea floare la ureche, însă noi ne dedicăm scopului de a avea toate aceste servicii de o calitate superioară.

Poate fi enervant și neprofesional că în timpul unui apel important să se întrerupă conexiunea sau în momentul în care trebuie să intrați într-un meeting să întâmpinați tot felul de probleme tehnice. Evitarea acestor experiențe neplăcute este țelul nostru cel mai de preț. Suntem aici pentru a ne asigura de faptul că businessul vostru evoluează și comunicarea cu clienții se îmbunătățește iar cu ajutorul soluției dezvoltate de echipa noastră sau a colaboratorilor noștri 3CX suntem siguri de reușită acestor lucruri.

Servicii de găzduire în Cloud

Importanță stocării datelor companiei într-un loc sigur este incomensurabilă!

Serviciile de găzduire în Cloud sunt inovația ce aduce avantaje reale oricărei companii ce alege să le folosească.

Printre avantajele serviciilor de găzduire în Cloud din cadrul companiei noastre se numără:

Flexibilitatea – Informațiile fiind afișate pe un server virtual, se permite oricând suplimentarea cu spațiu conform cerințelor clienților și nu este limitată capacitatea precum în cazul unui server fizic. Datele deja stocate nu sunt afectate de aceste schimbări.

Fiabilitatea – Atunci când alegi că serviciile de găzduire în cloud, scapi de grijile de funcționalitate ale siteului. Chiar dacă există probleme cu unul din servere, siteul tău este conectat la o întreagă rețea ce are capacitatea de a crește ritmul de funcționare, asigurandu-se că siteul tău rămâne operațional în permanență.

Rapiditatea recuperării datelor – Spre deosebire de companiile ce au ales o metodă clasică de găzduire web, cei ce au ales-o pe cea de găzduire în Cloud au posibilitatea de a-și recupera datele de până la patru ori mai rapid.

Monitorizarea datelor în timp real – Angajații pot monitoriza de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet datele găzduite în Cloud.

Rentabilitatea – Găzduirea de tip Cloud este mult mai accesibila că și preț decât în cazul folosirii unor servere fizice în locație.

Suportul echipei de profesioniști – Fie că aveți nevoie de mai multe detalii, de ajutor în legătură cu migrarea sau orice alt tip de asistență, echipa noastră e lângă voi la fiecare pas.

Servicii de internet

Din punctul nostru de vedere, fiecare companie ar trebui să aibă următoarele avantaje când vine vorba de conexiunea la internet:

Acces la internet prin fibră optică
Conexiune fiabilă la internet
 Conexiune în bandă largă pentru afaceri
Acces la internet la prețuri accesibile
Servicii pentru conectivitate totală

Ultimii ani ne-au demonstrat că o conexiune la internet este o componentă esențială pentru orice tip de afacere fie ea la început sau cu un istoric în spate. Din acest motiv, depunem un efort în fiecare zi pentru a ne asigura că serviciile noastre sunt indispensabile.

Ne dorim evoluția voastră, iar când veți reuși, ne vom fi atins scopul.

meet our amazing team

We are here for you

be part of our team…

Alex C.

Founder

Ionut P.

1st Line Technical Support

Bogdan C.

Dev Specialist

Sorina V.

Marketing

Alina p.

Sales

Paula A.

Sales

Edward Smith

Strategy Dreamer

Jennie Stone

Social Media

Nichole Reed

Senior Designer

Meet Our Clients

we work for them

Lorem ipsum dolor sit orot amet, conse ctetur adip scing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliq luam off kool or taka ekolor.

Alege țară sau regiunea

roflag.webp
România
ukflag.webp
United Kingdom
usflag.webp
United States
small_c_popup-1

Hai să găsim cea mai bună soluție pentru afacerea ta

Echipa noastră te va suna în câteva minute