Colocare

România, Germania, Marea Britanie sau Statele Unite

AI ÎNTREBĂRI?

RĂSPUNSURI DESPRE COLOCARE

Este un serviciu care permite afacerii tale să își găzduiască serverul într-un rack, în unul din datacenter-urile deținute de noi, adică Airbytes. Mai pe scurt este vorba tot de un serviciu de găzduire “web” doar că echipamentul este al tău și nu al nostru. Noi îți punem la dispoziție un mediu securizat și ușor de controlat, monitorizat permanent de o echipa tehnică certificată și cu experiență în domeniu, pe care te poți baza de fiecare dată când vei avea nevoie.

DA! Doar cu o singură condiție, ca această vizită să fie anunțată și programată cu 24 de ore înainte. Doar în cazuri extreme* vizită se poate face direct fără programare. *(probleme tehnice ce nu pot fi rezolvate de echipa noastră sau înlocuirea unei componente ce necesită livrarea de către tine)

În datacenter-urile noastre pot fi găzduite până la 42 de servere pe o singură unitate rack, și nu există un număr minim sau maxim, de la 1 server până la câte dorești tu.

Cel mai simplu este Remote, din orice colț al lumii ai acces la serverele tale pentru monitorizare, instalare, mentenanță sau alte modificări ce dorești să le aduci, noi îți punem la dispoziție informațiile de care tu ai nevoie să te conectezi și de restul te ocupi tu.

Depinde de caz, după ce intrăm în posesia serverului, instalarea lui poate dura între 30 minute până la 3 ore. Acceptăm și livrare prin curierat.

Alege țară sau regiunea

roflag.webp
România
ukflag.webp
United Kingdom
usflag.webp
United States
small_c_popup-1

Hai să găsim cea mai bună soluție pentru afacerea ta

Echipa noastră te va suna în câteva minute